Navigatie

Wij leveren en monteren navigatie apparatuur van voornamelijkGarmin en Raymarine omdat de service van deze merken past bij ons streven , uiteraard leveren wij ook van meerdere merken wanneer dat al aan boord zit en moet worden uitgebreid cq. gerepareerd.
Wij volgen alle fabriekstrainingen om bij te blijven en u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Navigatie

Elektrisch systeem

De basis van elektrische installatie vanaf de accu tot het schakelbord is in onze ogen het belangrijkste gedeelte van het elektrisch systeem, wanneer dit niet goed is dan zal de rest ook niet op de juiste manier werken.

Met een gammele basis zal de dure plotter op den duur uitvallen en de TV op zwart gaan, dus het streven is om dit geheel op orde te hebben en daarna te praten over een plotter of andere zaken die afhankelijk zijn van deze installatie.

De onderdelen die wij gebruiken in deze installatie zoals de accu laders , omvormers en dergelijke zijn allemaal van het merk Mastervolt. De reden dat wij hiervoor Mastervolt gebruiken is de degelijkheid van het product en de service met name de service wereldwijd, in onze klantenkring zitten veel vertrekkers en wanneer deze klanten om wat voor reden dan ook service nodig hebben onderweg dan kunnen wij rekenen op Mastervolt.

Ook heeft Mastervolt in combinatie met CZONE zichzelf bewezen in de Volvo Ocean Race als officiële leverancier van de power-electronics en het digitale schakelen. Na de accu’s, laders en de omvormers komt de verdeling van de stroom dit kan via een schakelpaneel en de 220V via een schakelkast maar het kan ook zonder een centraal schakelbord en dan digitaal ” decentraal schakelen” , hiervoor gebruiken wij de componenten van CZONE dit systeem wordt geïntegreerd in het Mastervolt systeem.

Wanneer u advies wilt over de elektrische-installatie aan boord van uw schip of wilt u een check up van uw systeem neem dan gerust contact met ons op.

Meer info

Hydraulische autopiloot pompen en stuursystemen

Wij zijn verkooppunt van Hypro hydraulische autopilot pompen en stuursystemen wij kunnen u adviseren welk type geschikt is voor uw schip/stuursysteem .
Alle type pompen zijn voorradig en uiteraard kunnen wij een compleet pakket aanbieden met pomp de piloot zelf en eventueel inbouw is ook mogelijk.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie wat wij nodig zijn is type/merk boot en gegevens van het besturingsysteem aan boord.

Contact

Digitaal schakelen

Wij zijn officieel dealer van CZONE digitaal schakelen en leveren en programmeren de producten van CZONE bij bedrijven en particulieren niet alleen bij nieuwbouw is CZONE gemakkelijk maar ook in de refit markt is CZONE digitaal schakelen uitermate geschikt.

contact

Multimedia – Audio/Video

Contact