Elektrisch systeem

De basis van elektrische installatie vanaf de accu tot het schakelbord is in onze ogen het belangrijkste gedeelte van het elektrisch systeem, wanneer dit niet goed is dan zal de rest ook niet op de juiste manier werken. Met een gammele basis zal de dure plotter op den duur uitvallen en de TV op zwart gaan, dus het streven is om dit geheel op orde te hebben en daarna te praten over een plotter of andere zaken die afhankelijk zijn van deze installatie.

De onderdelen die wij gebruiken in deze installatie zoals de accu laders , omvormers en dergelijke  zijn allemaal van het merk Mastervolt. De reden dat wij hiervoor Mastervolt gebruiken is de degelijkheid van het product en de service met name de service wereldwijd, in onze klantenkring zitten veel vertrekkers en wanneer deze klanten om wat voor reden dan ook service nodig hebben onderweg dan kunnen wij rekenen op Mastervolt. Ook heeft Mastervolt in combinatie met CZONE zichzelf bewezen in de Volvo Ocean Race als officiële leverancier van de power-electronics en het digitale schakelen.

Na de accu’s,  laders en de omvormers komt de verdeling van de stroom dit kan via een schakelpaneel en de 220V via een schakelkast maar het kan ook zonder een centraal schakelbord en dan digitaal ” decentraal schakelen”  , hiervoor gebruiken wij de componenten van CZONE dit systeem wordt geïntegreerd in het Mastervolt systeem.

Wanneer u advies wilt over de elektrische-installatie aan boord van uw schip of wilt u een check up van uw systeem neem dan gerust contact met ons op.