Digitaal Schakelen

CZone digital switching vereenvoudigt de installatie van elektrische systemen door de vervanging van ingewikkelde en vaak omslachtige traditionele bedrading. CZone is perfect voor maritieme en mobiele automobieltoepassingen en vervangt schakel- en zekeringpanelen met netwerkgekoppelde digitale switchinterfaces voor ultieme controle van elektrische systemen aan boord.

Met één druk op de knop vereenvoudigt het intelligente beheer van CZone de werking door meerdere circuits te combineren via modusselectie, biedt moeiteloos toezicht op toezicht op belangrijke systemen en componenten terwijl geavanceerde besturing van specifieke circuits en functies behouden blijft.

CZone kan zorgen voor alle kleine dingen waardoor er meer tijd over blijft voor de gebruiker om zich te concentreren op wat zij belangrijk vinden. Of je nu bezig bent met het voorbereiden van de boot op de avond, de open weg raakt van een stabiele kracht, of je concentreert op het klusje klaren, laat CZone het denkwerk doen.

Verwijder overbodige toggle- en drukknopschakelaars en beheer uw elektrische systeem rechtstreeks vanuit een centraal, intuïtief aanraakscherm, geïntegreerd multifunctioneel GPS-kaartplotter fishfinder-systeem of groepswitching via speciaal digitaal programmeerbare schakelaars.

Moderne 5 “of 10” schermen

Aanvulling op moderne glazen brug dash styling met de eigen slanke, moderne en low-profile displays van CZone. Verkrijgbaar in zowel compacte 5-inch, of ruime 10-inch voor grotere toepassingen.

Multifunctionele integratie

Geniet van volledige controle over en bewaking van uw CZone-systeem via toonaangevende leveranciers van maritieme elektronica voor moderne GPS-kaartplotters en Fishfinder-systemen. Van Lowrance, Simrad en B & G tot Furuno, Garmin en geselecteerde motormeldingen van Mercury en Volvo Penta.

Digitale schakelaars

Combineer geselecteerde circuits in een enkele schakelaar om de bediening snel en gemakkelijk te maken. Programmeer logica, timer of tijdstip van de omschakeling naar een digitale schakelaar.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.